En skræddersyet løsning til jeres behov.

Vi tror på ‘this-size-fits-you’. I samarbejde med jer finder vi frem til den udgave af Frigg, som passer bedst til jeres forretning.

Vi giver rådata værdi

Hos Frigg Tech tror vi på, at dataresearch kan gøres nemmere, mere intuitivt - og meget mere overskueligt.

Vi gør data overskueligt

Vores researchværktøjer tager enorme mængder af data og samler det på ét sted, så vores samarbejdspartnere sparer tid, ressourcer og en hovedpine eller to.

Vi finder løsningen til jer

Vi har samarbejdspartnere i stedet for kunder. Hos os køber I ikke et one-size-fits-all-produkt, hvor indpakningen er flot, men indholdet måske ikke lige passer til jer.

Vi er en strategisk partner

Her investerer I i et samarbejde, hvor vi fungerer som en strategisk partner, der hjælper jer med at skabe den udgave af vores software, som passer bedst til jeres forretning.

Én indgang til jeres research

Glem uoverskuelige data og langsommelige processer.
Frigg giver jer data på en tidsbesparende og let tilgængelig måde.

Færre fejl og mindre spildtid

Friggs researchværktøjer samler alt den vigtige data det samme sted. Det betyder færre systemskift, færre fejl og færre timer brugt på administration.

Avancerede analyser - hurtigt

Få større forståelse for markedet med Friggs intuitive værktøj, som på ingen tid giver jer dybdegående analyser baseret på historiske data.

Monitorering af enheder

Få besked om ændringer i realtid. I Friggs researchværktøj kan I monitorere enheder eller relationer, så I altid ved, når der er nye data.

Automatiser jeres processer

Skift tidskrævende opslag i forskellige systemer og manuel kopiering ud med helt eller delvist automatiserede processer.

Hvis I gerne vil høre mere...

Så ræk ud til os - om adgang til værktøjerne, et samarbejde eller noget helt tredje. Vi er til at snakke med.